søndag den 21. august 2011

Store løg og kajkager

Lytter til: Genetic Repo Man - Repo! The Genetic Opera Cast

Ser: Avatar (som i tegnefilmen)

Spiser/Drikker: Sodavand uden brus. Fordi jeg ikke orker og gå ned og hente en ny.

~~~

Sååeåeeehhhh... Der er ikke sket så meget igen i den her uge og jeg er ved at dø af træthed lige nu. Er lige kommet fra arbejde, hvor jeg jo engang i mellem skal skære løg. Og se lige nogle motherfuckers vi har fået ind her i går morges fra Italien:

~~~

Nå, nok om det. Jeg har jo haft mine første fransktimer og jeg er så småt begyndt at fortryde at jeg tog fransk. Nu har jeg jo selv haft fransk i to år, og trods jeg troede jeg havde glemt alt om hvad fransk handlede om og udtale regler osv, så kan jeg godt se at i hvert fald det første år bliver en meget kedelig affære. Jeg har endda haft den bog vi skal have, så jeg har stadig alle opgavebesvarelserne. Jeg overvejer at skifte til spansk, men jeg er heller ikke sådan sygt opsat på at lære et nyt sprog og tysk er ikke en mulighed (no really, det er ikke en mulighed) og det var derfor jeg valgte fransk in the first case.

Håber måske jeg kan få lov til at få en anden bog, eller skifte til fortsætterfransk (selvom jeg ikke har bevis for at jeg har haft fransk før)

~~~

Men et AWESOME fag jeg har fået er mediefag. Now, dem der kender mig VED hvor svært jeg havde det med at vælge et kreativt fag, da jeg skulle starte i gymnasiet fordi der ikke fandtes hverken skrivning eller syning. Skulle dengang vælge mellem drama, mediefag, billedkunst eller musik. Musik var udelukket, fordi jeg er både døv, blind og dum. Drama kunne være interessant, men jeg orkede det ikke fordi man skulle så meget efter skole. Billedkunst synes jeg det ville være synd at tage en plads på, fordi jeg ikke følte noget for det og der var så mange, der gerne ville have billedkunst. Så alt der var tilbage var jo så mediefag.

Dengang jeg valgte det anede jeg ikke, hvad det var eller hvad man skulle lave, men jeg tænkte at nu, hvor jeg har min OpheliaGames og min anden channel på youtube, osv, så kunne jeg da godt tage mediefag, hvis vi skulle lære at redigere osv. Og jeg kan godt lide film, så igennem udelukkelse og ingen overvejelse valgte jeg det her mærkelige fag.

Og det er det bedste jeg nogensinde har gjort. Har kun haft 2 timer, men jeg er allerede solgt. Hvis jeg kunne vælge det op på b-niveau havde jeg så meget fucket kemi i røven og brugt min opgradering på det! Vores lærer er awesome for det første. Men det er ikke det bedste. Gæt hvad vores tema er for i år?FUCKING GYSERFILM! :D

~~~

Jeg overvejer at melde mig til frivillig billedkunst, for tidligere omtalte awesome lærer vil gerne kunne have oprettet et kreativ skrivnings hold med ham som lærer, men har ikke kunnet få nok elever samlet sammen til det. Så jeg ville spørge ham om jeg kunne få lov at være kreativ skriver i de frivillige billedkunsttimer han holder på skolen.

~~~

I denne weekend var der så også regatta i Randers Havn som afslutning på Randers Ugen. Catrine kom ned for at fejre/udholde det med mig og der kom også et par stykker fra min nye klasse forbi. Rigtig hyggeligt. Med masser af kage:~~~

Also! Er begyndt på et nyt spil - min gaming channel er ikke helt oppe og køre endnu, fordi jeg ikke har haft tid, lyst eller mulighed for at spille Penumbra, så det bliver senere, men det er jo også mig selv, der bestemmer det.

MEN! Jeg er begyndt at spille

Sammen med Nicolaj og jeg glæder mig allerede til at komme videre, fordi det er fucking hilarious x) Ville sygt gerne optage til OpheliaGames, men min computer kan ikke både klare multiplayer, skype OG en screenrecorder uden at lagge helt vildt. Den kan knap klare et spil og en screenrecorder.

~~~

Men-øøøh, hvis nu nogen har lyst til at købe F.3.A.R. til mig... Eller you know Penumbra Overture... Sååeh, får I et par brugte trusser? (JUST KIDDING OK!)

~~~

See you :)

1 kommentar:

  1. Bliv på fransk begynder. Tro mig, i 2.g vil du græde snot hvis du vælger at gøre det sværere for dig selv end det behøver at være

    SvarSlet