søndag den 4. september 2011

Fordi jeg er så pisse sjov, at det gør ondt.

Lytter til: Police Bells and Church Sirens - Nephew

Ser: Min Matematik lærer fortælle om ligninger (fordetharvialdriglærtfør)

Spiser/Drikker: Svampebob Firkant Kiks

~~~

Ja, en dag over tiden... Lavede ting i går... Eller nej, faktisk sov jeg, lol.

~~~

Tirsdag var jeg til ørelæge fordi jeg havde gået og haft meget ondt og trykket i mit højre øre i lang tid. Efter lidt eksamination fandt han ud af at det var ... ØREVOKS!

OMG! How queer? Hahaha, prøv at forestille jer hvor dum jeg følte mig, da han sagde at jeg bare havde ørevoks i så store mængder at han mente man kunne polere møbler med det. HAHAHAHA xD

~~~

Onsdag gik jeg i gang med noget. Noget, der skulle tage mig lang tid og som jeg stadig ikke er færdig med. Det startede med en tur i Plantorama, hvor jeg købte 1,5 liter koi-foder og derefter tog den største papkasse de overhovedet havde og puttede min koi-foder ned i den, så det ikke lignede jeg bare stjal papkasser.

Så gik det videre til dette:

Så når nogen siger I aldrig skal bruge reduktion til noget, så har de i hvert fald aldrig prøvet at bygge en 3D Companion Cube.

Mangler stadig noget stof at beklæde den med, samt at få klippet resten af hjørnerne.

~~~

Torsdag fik jeg lov at møde klokken 10:25, så jeg forsøgte mig med noget nyt make-up og startede på en nederdel om morgenen, fordi jeg ikke kunne sove længere. Make-uppen ser sådan her ud:

Og så selvfølgelig den her hat, som jeg altid har på. Selv nu.

~~~

Fredag skrev jeg en aflevering i et helt nyt program, som egentlig er udviklet til SmartBoard - fordi mit word har valgt at være en bitch. Har endnu ikke fået den tilbage endnu, men synes faktisk det blev okay godt.

~~~

HER KOMMER LØRDAGENS JOKE:

"Du bliver også stiv, når jeg pisker dig. Ligesom fløde,"

Og med de ord, kan de der kender mig godt nok, nok regne ud, at jeg var sammen med Gabriel. Igen xD. Mega hyggeligt at spille Amnesia med en skrigende lille dreng som ham for derefter at gå på bar og tabe en quiz (Hitler anyone), diskutere politiske holdninger (fordi han er en rød idiot) og grine af ting, der ikke er sjove! I LOVE IT!

~~~

Søndag syede jeg min nederdel til mit Abby cosplay færdig.
~~~

Mandag er i dag og nu er min matematiktime færdig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar